Gå til hoved-indhold

VÆLG HVILKEN BRUGER DU VIL OPRETTE EN PROFIL TIL

Auktionsplatformen er den direkte adgang til at sælge fri mælk til godkendte frie mælkekøbere. Eneste krav er, at køberen skal kunne afhente minimum 4.000 liter mælk hver anden dag – eller en større mængde eksempelvis hver 14. dag.

Mælken afregnes i Euro to gange om ugen med udgangspunkt i løbende analyser.

For at gøre produktionen attraktiv for de frie købere og dermed sikre et godt salg, er auktionen bygget op med et interaktivt landkort med den udbudte mælks geografiske placering. Det gør det muligt for køberne at planlægge ruter og afhentning. 

Ved den enkelte auktion, vises den udbudte daglige og samlede mængde for en periode på minimum 7 dage og maksimum 28 dage. Der angives ligeledes en minimumspris. 

De nyeste kvalitetsdata fremgår ligeledes således at køber på baggrund af geografi, ønsket mængde og kvalitet byder ind på de forskellige auktioner. 

Endelig afregning på basis af mængde og kvalitet sker direkte til producenten i Euro to gange ugentligt.

Den direkte handel mellem sælger og køber på www.m2mauction.eu stiller naturlige krav til begge parter. Derfor har vi i M2M® opbygget en grundig godkendelsesprocedure. Den er grundlaget for de aftaler, vi indgår, som naturligvis også omfatter vores ”Generelle vilkår og betingelser”.

Ved at klikke på ”opret bruger” kommer du til en side, hvor vi skal have en række nødvendige oplysninger. Producenter skal også vedhæfte en kopi af den aktive produktansvarsforsikring.

Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt – og altid indenfor to arbejdsdage. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +31 (0) 6 576 333 52, hvis du har behov for yderligere oplysninger.