Gå til hoved-indhold

Introduktion - Hvordan kommer jeg ind på auktions værktøjet?

M2M® indgår individuelle aftaler med alle mælkeproducenter og købere. Alle skal godkendes og underskrive vores ”Generelle vilkår og betingelser”, før de får adgang til auktionsplatformen.

Hvis du ønsker at blive køber på www.m2mauction.eu, skal vi bruge kontaktoplysninger, dit CVR nummer og dit forventede køb af mælk de næste seks måneder.

Vi gennemgår oplysningerne og tilsender dig, efter godkendelse, en køberaftale. Den skal underskrives og sendes tilbage til os. Herefter modtager du brugernavn og password til auktionsplatformen.

Klik her for at komme videre til brugeroprettelse eller ring til os på +31 (0) 6 576 333 52.

1. Brugerfladen – Hvor finder jeg hvad?

Når du som køber er logget ind (brug det link, som du har fået tilsendt, og læg det eventuelt under ’favoritter’ i din browser), kommer du ind på en side med et interaktivt kort. Denne side er dit ’dashboard’ og hovedside på platformen.

Her finder du nye auktioner og de auktioner, som du har valgt at holde øje med. Hvis du klikker på ikonerne på kortet, kommer der udvidet information frem omkring punktet.

På dashboardet er der også en oversigt over dine beskeder fra M2M®, om dine auktioner samt nyheder og opdateringer fra M2M®.

Til venstre er der en sort spalte med forskellige ikoner. Du kan altid klikke oppe i venstre hjørne – på ikonet med de tre horisontale streger – det udvider menuen med forklarende tekster til de enkelte ikoner.

Har du spørgsmål? Gå ind på vores FAQ eller kontakt os på telefon +31 (0) 6 576 333 52

Planlæg dine køb og deltag i auktioner

Som bruger af platformen kan du oprette favoritter og via oversigtskortet og filtreringsfunktionen se og planlægge fremtidige auktioner. Auktionsplatformen vil automatisk informere dig, inden dine planlagte auktioner starter.