Gå til hoved-indhold

Introduktion - Hvordan kommer jeg ind på auktionsplatformen?

M2M® indgår individuelle aftaler med alle mælkeproducenter og købere. Alle skal godkendes og underskrive vores ”Generelle vilkår og betingelser”, før de får adgang til platformen.

Som producent skal du blot kunne levere minimum 4.000 liter mælk til afhentning hver anden dag – eller ét stort lot eksempelvis hver 14. dag.

Kontakt os og så kommer vi ud og besøger dig på din bedrift. Her gennemgår vi vilkårene for at deltage i auktionerne – vores sælgeraftale – hvorefter du får tilsendt brugernavn og password til auktionsplatformen.

Vilkårene omfatter blandt andet høje krav til mælkekvalitet og dyrevelfærd, der er en central del af vores grundlag.

Klik her for at komme videre til brugeroprettelse eller ring til os på +31 (0) 6 576 333 52.

1. Brugerfladen – hvor finder jeg hvad?

Når du som sælger er logget på systemet, vil du på oversigten kunne se dine beskeder og nyheder fra M2M.

Til venstre er der en sort spalte med forskellige ikoner. Du kan altid klikke oppe i venstre hjørne – på ikonet med de tre horisontale streger – det udvider menuen med forklarende tekster til de enkelte ikoner.

På auktionssiden kan du oprette og se dine eksisterende auktioner.

Har du spørgsmål? Gå ind på vores FAQ eller kontakt os på telefon +31 (0) 6 576 333 52

2. Opret dit salg

Ønsker du som sælger at oprette en auktion, skal du blot logge på systemet og klikke på siden ’auktioner’ i venstremenuen. Her kan du øverst på siden oprette din auktion. 

VIGTIGT

Når du har oprettet din auktion, kan du ikke redigere eller slette denne. Har du ændringer eller fået lavet en tastefejl, som betyder, at det ikke er fysisk muligt at levere den udbudte mængde, skal du straks kontakte M2M.

3. Økonomisk oversigt & igangværende transporter

I venstremenuen kan du via menupunktet ’økonomi’ se og følge alle vigtige nøgletal. Her er alle auktioner listet, og du kan ved klik på den enkelte auktion få detaljeret information om transporter, afregninger og kvalitetsresultater fra Eurofins Steins Laboratorium.