Gå til hoved-indhold

AUKTIONSPLATFORMEN TIL HANDEL MED KONSUM- OG ØKOLOGISK MÆLK

KØBER

Auktionsplatformen er din direkte adgang til frit køb af mælk hos godkendte mælkeproducenter. Det interaktive kort gør det nemt at se de udbudte daglige og samlede mængder på den enkelte bedrift – og dermed får du optimale vilkår i forhold til at optimere jeres produktionsplanlægning. 

SÆLGER

Auktionsplatformen er din direkte adgang til at sælge frimælk til godkendte frie mælkekøbere. Eneste krav er, at køberen skal kunne afhente minimum 4.000 liter af din mælk hver anden dag – eller en større mængde eksempelvis hver 14. dag.
Mælken afregnes i Euro to gange om ugen med udgangspunkt i afhentet mængde og løbende analyser indtastet i systemet.

MILK2MARKET - AUKTIONSPLATFORMEN TIL FRIHANDEL MED MÆLK

Test & analyse af al mælk, så du altid kan finde netop den mælk, du skal bruge

Alle M2M’s mælkeproducenter har professionelle bedrifter med høje standarder og egenkontrol. Det sikrer sunde dyr og høj ydelse.

Alle mælkeprøver analyseres for:

  • Fedt
  • Protein
  • Urea
  • Celletal
  • Frysepunkt
  • Kimtal
  • FFA

Køber modtager som sædvanlig mælkeanalysen fra laboratoriet. Køber vil blive bedt om at uploade resultatet af analysen til M2M-platformen inden for 24 timer efter afhentning.

Prøveresultaterne sendes til M2M®. Med udgangspunkt i analyseresultatet fra den enkelte leverance beregner vi endelig pris og sender endelig fakturering i Euro på vegne af mælkeproducenten.

Der afregnes to gange ugentligt.

På auktionssitet er det altid den enkelte producents seneste analyseresultat, der fremgår. For nytilkomne producenter er analyseresultaterne maksimalt én måned gamle.

Se eksempler på analyse >>

 

 

Køb & planlæg, også selv om du er på farten

Vores auktionsplatform er udviklet til at virke optimalt på alle typer enheder – computer, tablet og smartphone. Så er du på farten, kan du altid følge og deltage i auktioner. Direkte fra mobilen eller din tablet.

Har du spørgsmål? Gå ind på vores FAQ eller kontakt os på telefon +31 (0) 6 576 333 52

Med vores guide kommer du hurtigt og effektivt i gang med auktionen

Vores Quick-guide får dig hurtigt i gang. Gennemgang af guiden er vigtig. Den giver dig hurtigt det fulde overblik og er derfor en god investering af din tid. Du kan også få svar på spørgsmål i vores FAQ.

M2M Nyheder

Nyheds arkiv

What is M2M?

www.m2mauction.eu is a trading platform for farmers, dairy processing plants to sell and buy raw milk. As a result, the demand

and supply create a…

Læs mere